About

WIE IS SABINE | MISSIE

 

Sabine studeerde in 1990 met onderscheiding af als architect in St. Lucas Gent en verruimde haar kennis door bij Howest extra de opleiding vormgever van kleine maakseries te volgen.

 

Samen met haar man Chris runt ze al jaren A3 ontwerpburo, hun kantoor voor architectuur en interieur. Creëren met passie, daar staat Sabine voor.

 

Tevens wordt hard ingezet op duurzaamheid, de rode draad doorheen hun werk!  Duurzame materialen 100% recycleerbaar, bio-pure brandstoffen, vezelversterkte kunststoffen, kaarsen van natuurlijke bijenwas.  Nieuwe concepten worden uitgezocht, zoals materialen die luchtzuiverend werken, te vergelijken met de fotosynthese van planten.  Ontdek het aanbod van “air-purifying furniture” in het HIT-liners gamma en in de shop!

 

Naast het creatief bezig zijn op professioneel vlak is muziek, zowel passief als actief, een constante in het leven van Sabine. Er is als het ware een kruisbestuiving tussen ritmes, melodieën , vormentaal, materialen en beleving.

 

Laura en Marie, de 2 dochters van respectievelijk 24 en 15 jaar, zijn eveneens een dankbare en vooral onmisbare inspiratiebron voor het werk van Sabine.

 

Eerst was er A3 ontwerpburo…dan kwam HIT-liners!

 

Ontdek ons gamma in onze shop!

Stuur ons gerust een mailtje voor meer info. info@hit-liners.be

SCROLL UP